Képzéseink

Kutyaovi

Kutyaovi

Az óvodáról.
Általában a 3-6 éves kor közötti gyerekek járnak óvodába, ahol megtanulják, hogyan kell másokkal kommunikálni, játszani illetve megfelelően viselkedni. Ez az óvoda meghatározása.

tovább

Előkészítő

Előkészítő

A kutyaoviból "kinőtt" kutyákkal itt folytatjuk tovább a foglalkozásokat. A foglakozások minden vasárnap 9 órától vannak.

tovább

Ölebtréning

Ölebtréning

A kistestű kutyáknak is szüksége van képzésre. Adjunk lehetőségek a kutyánknak arra, hogy megtanuljon kommunikálni más kutyákkal.

tovább

Engedelmes E-képzés

Engedelmes E-képzés

Minden kutya tud önállóan ülni, feküdni, sétálni (menni) mondhatni születésénél fogva. Viszont az élet hozhat olyan helyzeteket amikor nem mindegy ezeket mikor és hogyan teszi. Engedelmes képzéseinken ezeknek a helyzeteknek a felismerését tanítjuk meg a gazdákkal, és a hibátlan végrehajtást a kutyáknak.

tovább

Ringdresszúra

Ringdresszúra

Kutyaiskolánkban kiállításra való felkészítő oktatás (ringdresszúra) indul!

tovább

Agility alapképzés

Agility alapképzés

Aki látott már agility videót, annak biztosan feltűnt - a kutya ügyessége mellett - az a csodás összhang, ami kutya és gazdi között megfigyelhető. Ha benned is felmerült már egy-egy ilyen videó láttán, hogy szeretnéd kipróbálni, lefárasztani a kutyádat (és magadat :D ), mindemellett szorosabb kapcsolatot szeretnél kialakítani kettőtök között, akkor ne habozz, gyere és próbáld ki ezt a nagyszerű sportot!

tovább

Kisérőkutya BH képzés

Kisérőkutya BH képzés

A Kísérőkutya - BH - képzés is egyfajta alap képzés. Ennek a vizsgának a sikeres letételére van szükségünk, ha kutyánkkal szeretnénk továbblépni a Munkakutya - HPO/IPO képzésre. A képzéshez ajánlott, de nem feltétel a sikeres Engedelmes - E vizsga!

tovább

Kapcsolat

"Az ÉN kutyaiskolám"

Adószám: 18288195-1-05

Alapító: Mogyorósi István
aranykoszorús mesterkiképző †

E-mail: d568936d9e5cda8b6e4bd68a54691990
Telefon: +36 30 6788 328
             +36 20 6696 904
Címünk:Miskolc, Szentpéteri kapu,
Stromfeld laktanya területe

Számlaszám: OTP Bank 

11734066-29901601

Nyitvatartás:

Szombat-Vasárnap

7-12 óaráig