Facebook

Kapcsolat

"Az ÉN kutyaiskolám"

Adószám: 18288195-1-05

Alapító: Mogyorósi István
aranykoszorús mesterkiképző †

E-mail: d568936d9e5cda8b6e4bd68a54691990
Telefon: +36 30 6788 328
             +36 20 6696 904
Címünk:Miskolc, Szentpéteri kapu,
Stromfeld laktanya területe

Számlaszám: OTP Bank 

11734066-29901601

Nyitvatartás:

Szombat-Vasárnap

7-12 óaráig

Házirend

Házirend

Általában tiltásokat és kötelezettségeket tartalmaz. Mi a kutyaiskolánkban nem szeretjük a fölösleges tiltásokat. Nem szeretjük a kötelező dolgokat, viszont, ha kérünk, valamit azt szeretjük, ha a problémamentes együttlétünk érdekében betartjuk.

Egymás iránti tisztelet az egyik legfontosabb. Ezért kérünk mindenkit, hogy a képzésekre időben érkezzen. Ne pazaroljuk a másik idejét.

Ne zavarjuk mások munkáját, a pályára csak a kiképzők utasítására menjünk fel, és utasításaikat tartsuk be.

Mi a kutyáért vagyunk. Hiszen ezért kutyasuli. Mindenkit kérünk, hogy csak egészséges oltásokkal ellátott kedvencet hozzon a foglalkozásokra. Az oltások meglétét bemondásra is elhisszük, de azért egy oltási könyv másolat az legyen nálunk. A kutyánk és környezetünk biztonsága miatt csak hibátlan felszerelést hozzunk magunkkal. A pórázt csak a kiképzők utasítására vegyük le. Az iskola kiképzői által nem javasolt eszközöket felejtsük el.

Kutyáin testi épségének megőrzése érdekében az akadályokat használni csak a kiképzők irányítása mellett szabad.

Tisztaság egy iskola alapvető tulajdonsága. Ezért kérünk mindenkit, hogy vigyázzon rá. A tisztaság megőrzéséhez eszközöket biztosítunk (zacskót, de a környezetünk óvása miatt mi a lapát használatát javasoljuk, ami szintén a rendelkezésünkre áll).

Tudjuk, hogy vannak szenvedélyek, aminek nem tudnak embertársaink ellenállni. Mi segítünk nekik. Csak egyetlen szenvedélyt tűrünk meg az iskola területén, annak is csak a kijelölt helyen a hamutartó mellett lehet hódolni.

Az Őrző – Védő kiképzés alkalmával a kiképzők utasításait feltétlen tartsuk be. Kutyák verekedése esetén csak abban az esetben nyúlunk a verekedő kutyákhoz, ha meg vagyunk győződve arról, hogy fizikai állapotunk és mentális felkészültségünk alapján szét tudjuk választani őket.

FIGYELEM!
Verekedő kutyákhoz mindig úgy közelítünk, hogy testi épségünket óvva, ne adjunk lehetőséget a harapásra, marásra. A lehetőségekhez képest bal kézzel a saját kutyánk nyakörvét megfogva határozott mozdulattal, kissé megemelve, jobb kézzel pedig szukák esetében a lágyék erőteljes megfogása, megcsavarása, kanok esetében a herék erőteljes összeszorításával okozunk olyan gyors fájdalmat a kutyának sérülés okozása nélkül, hogy a kutya a verekedést és a harapást azonnal fejezze be.)

FIGYELEM!
Verekedő kutyákhoz szája felől hozzányúlni, száját kézzel szétfeszíteni tilos és nagyon veszélyes.

Amennyiben a verekedő kutyák gazdái úgy érzik, hogy fizikailag vagy mentálisan nem bírnak a kutyákkal úgy kérjenek segítséget a kutyaiskola vezetőjétől, kiképzőitől.

A kutyák verekedéséből eredő kárért, valamint az esetleg előforduló sérülés miatt a kutyaiskola nem tartozik kártérítési felelősséggel.

adatkezelesi-tajekoztato_kutyaiskola.pdf