Facebook

Kapcsolat

"Az ÉN kutyaiskolám"

Adószám: 18288195-1-05

Alapító: Mogyorósi István
aranykoszorús mesterkiképző †

E-mail: d568936d9e5cda8b6e4bd68a54691990
Telefon: +36 30 6788 328
             +36 20 6696 904
Címünk:Miskolc, Szentpéteri kapu,
Stromfeld laktanya területe

Számlaszám: OTP Bank 

11734066-29901601

Nyitvatartás:

Szombat-Vasárnap

7-12 óaráig

Kisérőkutya BH képzés

 

A Kísérőkutya - BH - képzés is egyfajta alap képzés. Ennek a vizsgának a sikeres letételére van szükségünk, ha kutyánkkal szeretnénk továbblépni a Munkakutya - HPO/IPO képzésre. A képzéshez ajánlott, de nem feltétel a sikeres Engedelmes - E vizsga!

Az alábbiakból megérthető ez a kettősség:

Amennyiben nem rendelkezünk Engedelmes - E vizsgával, a képzés a kezdő csoportban történik egészen addig amíg kiképzőink nem javasolják a haladó csoportot, hiszen nem tudhatjuk mennyire felkészült a kutya és gazdája a haladó csoport képzésében részt venni. A haladó csoportban valamilyen vizsgával már rendelkező kutyák képzése folyik. Nem ritkán már munkavizsgás kutyák járnak ebbe a csoportba! Az Ők előre haladásukat nem kockáztathatjuk alap engedelmességi feladatok tanításával (ül, fekszik), hiszen nem ezért jelentkeztek iskolánkba képzésre.

Amennyiben már rendelkezünk Engedelmes - E vizsgával a képzés a haladó csoportban történik.

A haladó csoport minden esetben a csoportba járó legmagasabb szint kiképzését kapja. Tehát, ha van a csoportba aki HPO 2 vizsgára készül akkor az ő előrehaladása érdekében mindenki a HPO 2 szintű képzésben vesz részt, ha HPO 1 a legmagasabb felkészülési szint a csoportban akkor pedig azt.
Eltérés a BH-ra készülőknek csupán annyi, hogy nekik nem vizsgafeladat a nyomkövetés, ezért azon nem kötelező részt venniük. De nem tilos! Amennyiben a gazda szeretné a nyomkövetést is elkezdeni még a BH felkészülés ideje alatt, akár továbblépési, akár "kíváncsiság" szándékkal a lehetőséget természetesen nekik is biztosítjuk.
Ajánlott (de még mindig nem kötelező) a nyomkövetés elsajátításának elkezdése BH alatt, ha később HPO vizsgát is szeretnénk tenni.

 

A védőoltások megléte kötelező!!! Ezt az oltási könyvvel igazolni kell!

vissza