Agility alapképzés

 

Aki látott már agility videót, annak biztosan feltűnt - a kutya ügyessége mellett - az a csodás összhang, ami kutya és gazdi között megfigyelhető. Ha benned is felmerült már egy-egy ilyen videó láttán, hogy szeretnéd kipróbálni, lefárasztani a kutyádat (és magadat :D ), mindemellett szorosabb kapcsolatot szeretnél kialakítani kettőtök között, akkor ne habozz, gyere és próbáld ki ezt a nagyszerű sportot!

Pár szó az agilityről:

Az agility az ügyességről, gyorsaságról és koncentrációról szól, emiatt nem csak fizikailag, hanem mentálisan is fárasztó. Az edzések során fejlődik a kutya erőnléte, koncentrációképessége, kézben tarthatósága és a gazdával való kapcsolata is. 

Az agility célja, hogy a kutya a gazdája vezetésével, teljesítsen egy előre meghatározott pályát nyakörv és póráz nélkül, úgy, hogy a gazda sem hozzá sem az akadályokhoz nem érhet.
A sport vonzereje abban rejlik, hogy az akadályok és a pálya sokszínűsége miatt nagyon változatos, a kutya és gazda egy csapatként egyformán megdolgozik a sikerért.

A tanfolyamról:

A képzés során, a kutyákat és gazdikat először megismertetjük a különböző akadályokkal, megtanulják leküzdeni azt, majd a tanfolyam előrehaladtával először könnyebb majd nehezebb pályákat is sikeresen fognak teljesíteni. Az akadályok tanítása mellett segítünk a technikák elsajátításában és a felvezetésben is.
A tanfolyamon részt vehet bármilyen fajtájú és méretű, 7-8 hónapos kort betöltött, egészséges kutya.
Az Engedelmes vizsga nem feltétele a tanfolyamon való részvételnek, de ahhoz, hogy csoportban sikeresen együtt tudjunk dolgozni, a kutyának rendelkezni kell egy alap engedelmességgel!
Az agilityben rendkívül fontos a pozitív megerősítés, ezért jutalomfalatot és a kutya kedvenc játékát minden alkalommal hozd magaddal. Az akadályokat, az elkerített pályát és a szakmai útmutatást mi biztosítjuk

vissza

Kapcsolat

"Az ÉN kutyaiskolám"

Adószám: 18288195-1-05

Alapító: Mogyorósi István
aranykoszorús mesterkiképző †

E-mail: d568936d9e5cda8b6e4bd68a54691990
Telefon: +36 30 6788 328
             +36 20 6696 904
Címünk:Miskolc, Szentpéteri kapu,
Stromfeld laktanya területe

Számlaszám: OTP Bank 

11734066-29901601

Nyitvatartás:

Szombat-Vasárnap

7-12 óaráig